D66-bustour komt langs in Breda

Foto: D66 Facebook

Op vrijdagmiddag 3 maart voert D66 campagne in Breda. Hierbij zijn onder andere kandidaat-Kamerleden Rob Jetten, Monica den Boer en Arend Meijer aanwezig. Ook kandidaat-Kamerlid Wouter Koolmees zal een deel van de dag aansluiten.

De campagne is onderdeel van de D66-bustour voor de Tweede Kamerverkiezingen, die tot en met woensdag 15 maart heel Nederland doorkruist.

De komende drie weken komt de bustour langs meer dan honderd plaatsen voor duizenden gesprekken met mensen, flyeracties, werkbezoeken en andere activiteiten. D66-campagneleider en Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma is enthousiast over de tour: “De komende verkiezingen zijn voor Nederland de belangrijkste ooit. Van Maastricht tot Den Helder en van Sneek tot Terneuzen, voeren wij samen met alle lokale D66-afdelingen campagne voor goed werk, goede zorg en het beste onderwijs!”

Tweede Kamerverkiezingen

De aankomende Tweede Kamerverkiezingen beloven erg spannend te worden. Campagneleider Sjoerdsma: “Het komt er nu op aan voor Nederland. D66 wil de grootste partij worden en om dat te bereiken, zullen we tijdens deze campagne geen regio overslaan. We willen dat op 15 maart iedereen weet waarom zij op D66 moeten stemmen.”

Meer over de verkiezingen

Reacties