SP-speldjes duiken op in straatbeeld

Foto: SP
Foto:

Werd jij in de afgelopen week ook verrast door een levensgrote speld? Dat is goed mogelijk, want de SP doet met een zogenaamde SPeld verschillende wijken en dorpen in Breda aan. De opvallende aanwijzer markeert volgens de partij successen van de afgelopen vier jaar.

De rondreizende SPeld is onderdeel van de SP-campagne. Inwoners van het Ginneken, Bavel en de Haagse Beemden konden hem al tegenkomen. Op die plaatsen wilde de SP aandacht vragen voor successen die de partij daar in de afgelopen vier jaar zou hebben geboekt. De SP zit al sinds 2014 in het college van Burgemeester en Wethouders.

De partij meldt in een persbericht dat ze bijvoorbeeld in het Ginneken samen met inwoners hebben gestreden tegen rattenoverlast en in de Haagse Beemden voor de doorstart van buurthuis Gageldonk. SP-lijsttrekker Bas Maes is enthousiast over de tour: ‘Wij herinneren iedereen er met de SPeld aan dat wij ook buiten verkiezingstijd in de buurt waren.’

Bredanaars kunnen de SPeld de komende dagen nog bewonderen in Gageldonk, Tuinzigt, Centrum, Schorsmolen, Heuvel, Wisselaar, Geeren en het Stationsgebied.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0