Klaas Dijkhoff komt bier drinken in Breda

Foto: Rijksoverheid/Martijn Beekman (Flickr)
Foto:

Wie altijd al bier heeft willen drinken met Klaas Dijkhoff, moet de Facebookpagina van de VVD goed in de gaten houden. Op zaterdag gaat de VVD-fractievoorzitter ‘on tour’ langs verschillende Bredase bierbrouwerijen. Bredanaars die mee willen, kunnen zich inschrijven.

‘Heb je zin om een middagje met Klaas Dijkhoff en Thierry Aartsen lekkere lokale biertjes te proeven?’, vraagt de VVD Breda aan Bredanaars op haar Facebookpagina. Met een speciale bus gaan de VVD’ers op zaterdagmiddag langs bij vier lokale brouwerijen: Frontaal, Dok 19, Drie Hoefijzers en Boerke Verschuren. Daar zullen ze het lokale gerstenat proberen.

Geïnteresseerde Bredanaars van 18 jaar en ouder kunnen ook een plekje in de bus bemachtigen door zich aan te melden via een inschrijfformulier. Het aantal plaatsen is echter beperkt, dus wie mee wil proosten moet snel reageren.

De bierproefbus staat om 14:45 klaar aan de achterkant (Belcrumzijde) van het station. De partij zelf heeft er zin in: ‘Het wordt een mooie middag in ons mooi Breda.’

Reacties

Cookieinstellingen