Reactie CDA Breda

Het onverwachte vertrek van GroenLinks wil voor SP, CDA, PvdA en Breda’97 niet zeggen dat de coalitie teneinde is. Integendeel. Gelet op de uitdagingen waar Breda voor staat zoals de decentralisaties op het gebied van zorg en arbeidsparticipatie, zijn wij van mening dat de stad gebaat is bij continuïteit. Het coalitieakkoord “Ruimte en verbinding” is daarvoor een goede basis. Wij nodigen daarom andere partijen uit om in een open en transparant proces samen met ons die uitdaging opnieuw aan te gaan. Dat past ook bij verbindend besturen.
Dit was ook onze boodschap aan de VVD vandaag. Tijdens onze eerste verkennende gesprekken bleek dat er geen oplossingen kunnen worden uitgesloten. Met diezelfde boodschap gaan wij de gesprekken met informateur Yves de Boer (VVD) in. Die zien wij met vertrouwen tegemoet. Wij vinden dat Breda is gebaat bij een doorstart van deze coalitie.

Bron: CDA Breda | Altijd op de hoogte van het nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden