CDA grote stedenbijeenkomst in Breda "VERTROUWD EN DICHTBIJ" ook in de stad!

CDA vertegenwoordigers grote Gemeenten bezoeken Breda            
Thema: “CDA vertrouwd en dichtbij”
Op 28 maart heeft het CDA Breda bezoek gehad van CDA vertegenwoordigers uit een aantal grote gemeenten in Nederland in de wijk Belcrum bij Electron. Vanuit het bestuur CDA Breda waren Gert Groenendijk en Monique van de Voorde de organisatoren en heeft Costa Blommers een grote bijdrage geleverd.
De  voorzitter, Mario van Mierlo, nam de bezoekers mee in  de activiteiten, die momenteel door het CDA Breda georganiseerd worden en gaan worden om meer contact  met de leden en de inwoners te krijgen.
Mario werd opgevolgd door Alwin de Jong, bestuurslid van CDA landelijk, die uitgebreid inging op de uitslagen van de verkiezingen en 3 vertegenwoordigers uit respectievelijk Den Haag, Almere en Groningen over hun ervaringen liet vertellen en de wijze waarop zij het aantal stemmen voor het CDA hebben kunnen verhogen. Allen gaven aan, dat het belangrijk is om doorlopend campagne te blijven voeren, zichtbaar te zijn en mensen op te zoeken. Wekelijks voorkomen in de kranten of de lokale omroepen is noodzakelijk. Het is ook belangrijk om steeds de vertaalslag te maken naar de inwoners toe waarom je als CDA een bepaalde keuze maakt of een bepaalde activiteit ondersteunt.
De wethouder Bob Bergkamp heeft onze gasten verteld over Via Breda en de ontwikkelingen in de wijk Belcrum. Na deze inhoudelijke discussie werden de bezoekers meegenomen voor een wandeling door Belcrum, waarbij o.a. een bezoek gebracht werd aan het nieuwe station, Electron, STEK, Belcrum Beach en de skatehal.  
Monique van de Voorde bestuur CDA afdeling Breda

                                                          

Bron: CDA Breda | Altijd op de hoogte van het nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden