Breda start met Innovatiebanen: Creëer je ideale baan.

Bob Bergkamp: „Talent verdient het om gezien te worden”
Breda – nu onder aanvoering van wethouder Economische Zaken Bob Bergkamp – is altijd op zoek naar innovatieve manieren om mensen vanuit een uitkeringssituatie aan het werk te helpen.
Bob Bergkamp: ”Breda bruist van het talent. En talent verdient het om gezien te worden. Dat is de reden dat InnovatieBanen ons als gemeente zo aanspreekt. Het initiatief van stichting InnovatieBanen is een wezenlijk andere manier van het zoeken naar werk. In plaats van het reageren op vacatures gaan de deelnemers werkgevers actief benaderen met een voorstel om waarde toe te voegen aan hun bedrijf, zakelijk onderbouwd met een business case. Met ondersteuning van Stichting InnovatieBanen.
Gemotiveerde werkzoekenden creëren op deze manier een baan voor zichzelf die aansluit bij hun passie en talent. En dat het werkgevers zal aanspreken om gemotiveerde werknemers te ontvangen met een goed onderbouwd voorstel en nieuwe ideeën om waarde toe te voegen aan hun bedrijf.
In tegenstelling tot bemiddeling naar bestaande vacatures wordt zo extra werkgelegenheid gecreëerd. Het geeft dus tegelijkertijd een boost aan de lokale economie.”
Bob Bergkamp drukt potentiële werkzoekenden op het hart „Maak gebruik van deze kans en creëer jouw ideale baan!”
Meer informatie: http://innovatiebanen.nl/berichten/werkzoekenden/gemeente-breda/
 

Bron: CDA Breda | Altijd op de hoogte van het nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden