De NK Junioren: praktische info voor SPRINT-leden

Atletiekvereniging SPRINT uit Breda is eind van deze maand gastheer van de Nederlands Kampioenschappen Atletiek voor Junioren, wat dit jaar wordt getekend door een bijzonder sterk en getalenteerd deelnemersveld. Bijna 1000 Nederlandse topatleten in de leeftijd van 14 tot 19 jaar strijden op 26, 27 en 28 juni tijdens de Nationale Kampioenschappen Atletiek voor Junioren om de Nederlandse titels.

Met o.a. metershoge polsstoksprongen, snelle races, vliegende speren, prachtige hoogtesprongen en spectaculaire sprints staat de NK Junioren bij SPRINT garant voor drie dagen topatletiek. Kom dus net als vele atletiekliefhebbers, sportorganisaties en pers een kijkje nemen!

Check voor meer informatie nkjunioren.nl of volg het evenement op de voet op Facebook, Twitter en Instagram!

Zo’n groot evenement betekent best wel veel voor onze atletiekvereniging. Hieronder daarom wat praktische informatie, om je door dit geweldige weekend heen te loodsen. Want je komt toch zeker wel kijken naar de atletiekhelden van de toekomst? Ze zijn dit weekend allemaal op onze eigen baan!!

Programma en prijzen

Leuk dat je komt kijken!!

De ingang bevindt zich bij de ingang bij de Burg. de Manlaan, je kunt contant betalen én er zijn pinautomaten aanwezig.

Vrijdag 26 juni: 15:00 tot 22:00 uur
Entreeprijs: € 5,-

Zaterdag 27 juni: 08:00 tot 19:00 uur
Entreeprijs: € 7,50-

Zondag 28 juni: 08:00 tot 18:30 uur
Entreeprijs: € 7,50-

Passe-partout: €15,-

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang tot de NK Junioren. Kaarten zijn te koop aan de kassa bij de ingang van de baan. Er worden geen gratis toegangskaarten verstrekt aan trainers of begeleiders.

Parkeren & ingangen

Atleten en bezoekers kunnen parkeren op de Bouvignedreef, ingang via de Overaseweg en uitgang via de Huisdreef. Bij de atletiekbaan zijn verwijzingsborden opgesteld naar dit parkeerterrein. Parkeren is op eigen risico. Vanaf de Bouvignedreef is het ca. 10 minuten lopen naar de ingang van de atletiekbaan. Er is een kiss&ride zone indien personen niet in de gelegenheid zijn het stuk te wandelen. Medewerkers, genodigden, pers en invaliden kunnen parkeren op het parkeerterrein aan de Burgemeester de Manlaan op vertoon van een parkeerkaart of een uitnodiging. Hierop zal worden gecontroleerd.

MAAR VOORAL: KOM LEKKER MET DE FIETS!

De fietsenstalling bevindt zich ditmaal niet op de normale plek, maar op de grote parkeerplaats aan de Burg. de Manlaan.

Je training

Train je normaal op zaterdagochtend? Kan natuurlijk nog steeds. Echter vertrekt je groep nu niet vanaf SPRINT, maar vanuit een andere locatie. Weet je niet welke? Contact je trainer ;).

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden