Team Depla verliest estafette maar wint SPRINT Magazine

Op woensdagmiddag 22 juni kwam burgemeester Paul Depla speciaal naar SPRINT om een vier maal honderd meter estafette te lopen en het eerste exemplaar van het nieuwe SPRINT Magazine in ontvangst te nemen.

Depla

De hoofdredacteur van SPRINT Magazine (Ron Bekker) had contact gezocht met de burgemeester. Paul Depla, die zelf ook hardloopt, vond het idee meteen heel leuk en had er ook echt zin in. Depla vormde samen met Ron Bekker, Hilda Vliegenthart (redacteur SPRINT Magazine) en Luc Teunissen (voorzitter NKJ) een team. Hun tegenstanders waren Zoë, Fleur, Daan en Julian; vier SPRINT junioren die deelnemen aan de NK Junioren Atletiek van 1, 2 en 3 juli.

Junioren verslaan Senioren
Alhoewel Depla snel van start ging liet Zoë van het team Junioren hem al snel achter zich. Die voorsprong wisten de Junioren verder uit te bouwen in de loop van de race, waardoor zij tientallen seconden eerder over de finish kwamen. De leden van het team Depla toonden zich gelukkig sportieve verliezers. Beide teams gebruikten het nieuwe SPRINT Magazine als estafettestokje.

Eerste exemplaar SPRINT Magazine voor burgemeester
Na de wedstrijd ontving Depla het eerste exemplaar van het nieuwe blad uit handen van vicevoorzitter Stan Gielen. Op de cover figureren de vier jonge toptalenten van de estafette. En Ron zou Ron niet zijn als hij geen mooie vervolgafspraak met Depla had weten te regelen. Maar dat lees je in het septembernummer van SPRINT Magazine.
Een betere start voor SPRINT Magazine en de aankomende NK Junioren kunnen we ons niet voorstellen!

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0