Mannenploeg gaat voor stunt in Nijmegen

Na de iet wat teleurstellende eerste en tweede competitie wedstrijden hopen de mannen dit keer op een stunt. Na de eerste twee wedstrijden staat de ploeg slechts 23ein de landelijke tussenstand. De mannen hopen hier vandaag natuurlijk flink wat aan te veranderen.

Tot nu toe zijn de voortekenen goed. Zo werkt volgens de voorspellingen het weer eindelijk eens een keer mee dit seizoen. Dit is altijd fijn om betere prestaties te leveren natuurlijk. Edwin van Gurp is een van de atleten die terug komt van een blessure en dus weer beschikbaar is voor de ploeg.

Verder zijn zowel Roy van Eekelen als Pieter Braun ook present tijdens deze laatste ultieme kans om een promotie af te dwingen. Zij staan respectievelijk op de 400m&4x400m als 110mH, polshoog & discus.

Helaas zijn er ook deze wedstrijd afmeldingen in verband met blessures. Zo zijn Daan Walder en Mark Buiks niet van de partij door blessures. Wij wensen onze mannen veel succes in een laatste ultieme poging om alsnog een promotie wedstrijd af te dwingen. Wij hopen op een ware ‘Houdini Act’!

Wil je nou op de hoogte blijven van de tussenstanden en live results van onze mannen? Dat kan via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/5685/ Echter zouden wij het natuurlijk super gaaf vinden als jullie onze mannenploeg vooruit komen schreeuwen in Nijmegen!

Opstelling
100m: Tjebbe Kerstens & Sander van der Waals
200m: Koen Bastiaansen & Mark de Rond
400m: Roy van Eekelen & Koen Bastiaansen
800m: Edwin van Gurp & Nick Jansen
5000m: Niels de Jong & Jeroen Maas
110mh: Pieter Braun & Sander van der Waals
Hoog: Steff van der Poel & Tjebbe Kerstens
Hinkstap: Tjebbe Kerstens
Kogel: Cas van Eersel & Albert van der Mee
Polshoog: Pieter Braun
Discus: Albert van der Mee & Pieter Braun
4x400m: Edwin van Gurp, Roy van Eekelen, Koen Bastiaansen & Mark de Rond

2006-10-heemraadstraat-01-atletiekbaan-01

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen