Sponsorspringen bij Cross Jumps

Op DINSDAG 30 JUNI 2015 gaan we springen voor het kunnen financieren van leuke extra activiteiten zoals de Sinterklaasviering, het kamp en wedstrijden zoals de onderlinge wedstrijden (clubkampioenschappen) van BredaGym, de BOAC en de OBTK. Maar ook voor de aanschaf en het onderhoud van klein acro- en turnmateriaal. Dit alles kost namelijk een aardige duit. Daarom gaan we geld inzamelen door met alle turn- en acrogroepen (dus zowel de recreatie- als ook de wedstijdgroepen) te sponsorspringen!

Het principe is hetzelfde als een sponsorloop, maar dan met sprongenreeksen op een trampoline. Je zoekt sponsoren die je steunen door een geldbedrag per sprongenreeks op de trampoline te geven. Hierbij kunnen zij ook een maximaal bedrag afspreken.

Wanneer? Op DINSDAG 30 JUNI 2015

Waar? Bij trampolinepark Cross Jumps (Liniestraat 21, 4816 BG Breda). Dat is schuin tegenover centraal station in Breda in de oude Faamfabriek.

16:30 – 17:30 kinderen t/m 7 jaar

17:30 – 18:30 kinderen 8/9 jaar

18:30 – 19:30 kinderen 10/12 jaar

19:30 – 20:30 kinderen en jong volwassenen van 13 jaar en ouder

Iedere turnster/turner zal gedurende 5 minuten zoveel mogelijk van onderstaande sprongenreeksen springen op één trampoline:

Hurk – spreid – zit – sta – halve draai   Of  hurk -spreid- salto -1/2 draai.

Het aantal volledige sprongenreeksen die je in deze tijd maakt wordt op je formulier genoteerd. Met je score kun je vervolgens langs je sponsoren om het bedrag op te halen wat jij bij elkaar gesprongen hebt.

Als iedereen van je groep zijn/haar sprongenreeksen heeft gesprongen is er daarna vast nog wel wat tijd over om ook even lekker vrij te springen op alle trampolines bij Cross Jumps.

De reguliere trainingen op deze dinsdag zullen komen te vervallen.

We gaan natuurlijk heel hard ons best doen om een mooi bedrag bij elkaar te springen! Ouders en sponsoren zijn daarom ook van harte welkom om te komen kijken bij dit spektakel en om de sprongen van de turnsters persoonlijk te komen tellen!

Om het overzicht niet kwijt te raken willen we jullie vragen om het bij elkaar gesprongen sponsorbedrag voor 18 juli 2015 in te leveren bij je trainer in een envelop met daarop je “Sponsorspringen” + je naam en het bedrag.

Bron: Breda Gym

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden