Jens Vervaet pakt 500 puntenbeker

Dit weekend werd in Lage-Zwaluwe het 30e “500-puntentoernooi” gehouden door Judoclub Hirundo. Er werden 6 gouden, 11 zilveren medaille en 18 bronzen medailles gewonnen door Bliemer Arashi Sport.

Op de Open Zeeuwse kampioenschappen werd Vera Wandel kampioen! Jens Vervaet uit Heusdenhout Breda werd 2e in Lage Zwaluwe en pakte na vier medailles nu de 500 puntenbeker.

Met 35 leden naar Lage Zwaluwe

In de vroege ochtend startte het toernooi met 120 deelnemers, waarvan 35 van Arashi uit Oosterhout en Breda. In Lage-Zwaluwe wisten Mika Christiaansen, Quinten Vrieze, Troy van Teeffelen, Sem Simon, Ruben Schrauwen en Raph Romein kampioen te worden. Tweede werden Niek Staps, Mads Meyer, Rens Damme, Dinant van Breemen, Martijn Smit, Niels Geutjes, Jens Vervaet, Luke Prinsen, Nadyn Jacobs, Sander Sterks en Gabor Veldhoen. Jens Vervaet won de 500-puntenbeker.

Elof Henckes, Raph Romein en Luke Prinsen de 200 puntenbeker en de 100 puntenbeker was voor Mads Meyer, Niels Gosliga, Sem Simon, Lucas Hinoke en Hugo Yeun. Fantastisch talent voor de toekomst!

Judo Bliemer Arashi Sport

Zaterdag in Vlissingen op de Open

Zeeuwse werd Vera Wandel kampioen met 3x winst! In de 2 e wedstrijd blesseerde ze haar arm, maar op karakter vocht ze de finale uit en won deze met een Yuko. Klasse! Volgende week is Bliemer Arashi in het Gilze voor de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen tot 12 jaar. Het volgende 500-puntentoernooi is 11 december in Zevenbergen. Voor de fanatieke wedstrijddeelnemers hebben we speciale wedstrijdtraining en voor de liefhebbers van weerbaarheid/zelfverdediging is er KidzzBudo in Breda en Oosterhout.