Bliemer Arashi goed op dreef in het land

De judoka’s van Bliemer Arashi Sport waren weer met succes op pad in Nederland. Zaandam, Baarle Nassau, Tilburg en Kaatsheuvel werden aangedaan.  Quinten Vrieze werd kampioen in Tilburg op het 5e Kruikentoernooi en Diego Escudero won de titel in Baarle Nassau!

Was even wennen met de nieuwe regels van de internationale judo federatie. Sommige scoorde gewoon even vier Wazari’s in één wedstrijd!

Vera Wandel pakte zilver op het Hikari meisjestoernooi in Zaandam. In Baarle Nassau was Diego Escudero weer als vanouds bezig. Met 3x winst goud voor hem.

In Tilburg was zondag de grootste groep prijswinnaars voor Arashi aanwezig in de wijk Reeshof. In twee groepen werden over de dag twee derde plaatsen, een 2e plaats en nog een kampioen binnengehaald. Rens Romein, Raph Romein, Quinten Vrieze en Christopher Verschure waren in hun poule lekker bezig met gevarieerde technieken. Er werd gewonnen met basisworpen, maar ook met overnames en combinaties. Drie wedstrijden werden door Quinten Vrieze gewonnen tegen niet echt simpele tegenstanders. Op 7 februari 2017 lukte alles en dit bracht dan uiteindelijk weer het prachtige goud! Vorige week won hij nog zilver in Kaatsheuvel met ook drie gewonnen wedstrijden! Raph Romein won met 3x winst een mooie 2e plaats. Christoper Verschure en Rens Romein pakte met goed judo netjes een 3e plek. Proficiat allen.

Het toernooi in Tilburg was super georganiseerd met prachtige prijzen. Allemaal gemoedelijke mensen en blije kinderen. Volgende week is de  Arashi selectie in Rijen op het Sprokkeltoernooi.