Decathlon hoofdsponsor HB Loop

Foto: Decathlon Haagse Beemden Loop

De Haagse Beemden Loop heeft in Decathlon Breda een hoofdsponsor gevonden. Vanaf nu heet het evenement dan ook de Decathlon Haagse Beemden Loop.

Na een aantal jaar zonder echte hoofdsponsor gedaan te hebben, heeft Stichting de Haagse Beemden Loop in Decathlon een hoofdsponsor gevonden om mee voor de dag te komen. Jenny Busch, sinds een kleine twee maanden de nieuwe voorzitter van de Haagse Beemden Loop: “We zijn blij dat we nu een hoofdsponsor hebben waar we echt trots op kunnen zijn. Decathlon is voor vele sporters geen onbekende naam en heeft natuurlijk het sporthart op de juiste plaats. En wat matcht beter dan een branchgerelateerde partner als hoofdsponsor?”

“Sport toegankelijk maken voor iedereen”

Namens Decathlon waren Wiebe Muskens en Marieke Obbes van Decathlon aanwezig bij de contract ondertekening op 22 februari. Wiebe over de kersverse samenwerking: “Ook wij zijn erg content met deze samenwerking. Onze naamsbekendheid kan natuurlijk altijd groter en de Haagse Beemden Loop is net als wij sportgerelateerd. En, wat nog belangrijker is, het is een goede aansluiting bij de missie van Decathlon: Sport toegankelijk maken voor iedereen.”

En dat is ook precies waar de Decathlon Haagse Beemden Loop voor staat. Door middel van diverse afstanden en onderdelen probeert het evenement een zo groot mogelijke groep deelnemers te bereiken: ‘gewone’ hardlopers op de 5, 10 en 15 km, maar ook wheelers (5 km), de jeugd via de Kidsrun en zeker niet te vergeten de waaghalzen bij de Obstacle Trail Run.

Decathlon loopteam

Decathlon zal niet alleen via de naam van het evenement en daarmee samengaande online en offline media-uitingen vertegenwoordigd zijn, maar zal ook op zondag 28 mei tijdens het evenement aanwezig zijn. Er gaat een loopteam meedoen, dat zal bestaan uit zowel personeelsleden van Decathlon als klanten. Wil jij je als groep (minimaal 5 personen) opgeven, dan krijg je 15% korting op je inschrijfgeld.

Meer informatie over de Haagse Beemden-loop

'

Reacties

article
203609
Decathlon nieuwe hoofdsponsor Haagse Beemden Loop
De Haagse Beemden Loop heeft in Decathlon Breda een hoofdsponsor gevonden. Vanaf nu heet het
https://breda.nieuws.nl/sport/203609/decathlon-nieuwe-hoofdsponsor-hb-loop/
2017-02-23T11:41:36+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2017/02/23113841/Het-bestuur-van-de-Haagse-Beemden-Loop-samen-met-Wiebe-en-Marieke-van-Decathlon.jpg
Sport