Open dagen bij Roeivereniging Breda

Foto: Roeivereniging Breda

Zachtjesaan komt het voorjaar er weer aan. Tijd om naar buiten te gaan dus! Wil je daarbij ook nog aan je conditie werken, het liefst in teamverband én ben je graag op het water? Dan is roeien jouw sport!

Het roeiwater van Roeivereniging Breda wordt als een van de mooiste roeilocaties van Nederland gezien. Er wordt geroeid op de Mark die langs Terheijden voert, met daarna uitzicht op rietkragen, watervogels en grazende koeien op de dijk.

Roeien bij Roeivereniging Breda doe je overigens in alle jaargetijden; je maakt alle seizoenen op het water mee. Je kunt recreatief roeien in brede comfortabele boten, maar je kunt ook kiezen voor wedstrijdroeien in smalle snelle boten.

Wil je heel intensief roeien dan zul je de techniek onder de knie moeten krijgen. Voor beginners wordt twee maal per jaar een Crew Class cursus georganiseerd. Daar leer je vooral veilig en met plezier roeien. De cursus wordt gegeven in een ploeg van maximaal 15 cursisten en bestaat voornamelijk uit praktische lessen van een uur in de boot.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan naar de open dagen van Roeivereniging Breda.

  • Wanneer? Op 18 maart en 17 juni van 10.00 tot 13.00 uur.
  • Waar? Bredaseweg 30 in Terheijden.
  • Vragen? Telefoon 076-5933125 of Facebook.
  • Klik hier voor meer informatie over Roeivereniging Breda.

Reacties