Pinkstertoernooi HV United Breda

Pinkstertoernooi HV United Breda
Foto: HV United Breda

Het jaarlijkse Pinkstertoernooi van HV United Breda vindt dit jaar plaats van zaterdag 3 juni tot en met maandag 5 juni. Het belooft een groot spektakel te worden, dus kom handballen en schrijf je nu in met je team.

Neon Splash Handbal Marathon – 3 juni

Op zaterdag 3 juni 2017 gaat er iets gebeuren dat nog nooit eerder is vertoond. De leukste, langste en kleurrijkste Neon Splash Handbal Marathon wordt georganiseerd door HV United Breda. Het is één lange handbalwedstrijd zonder pauze, waarbij de deelnemers neon verf kunnen verdienen door mee te doen aan de wedstrijd. Bij elke keer dat je het veld in komt, krijg je een andere kleur verf. Deze verf vormt gelijk de basis voor jouw outfit voor de aansluitende feestavond: “Neon Splash Paint Party” met blacklights in de kantine van HV United Breda. Iedereen vanaf de A-jeugd (17 jaar) is welkom om mee te doen aan dit spektakel.

Opgeven voor de Neon Splash Handbal Marathon kan via: [email protected]

Programma zondag 4 & maandag 5 juni

Op zondagmiddag wordt levend zeepslagbal “Glij je rot” gespeeld, tussen 12:00 en 14:00 voor de jeugd en tussen 14:00 en 16:00 voor de senioren. Aansluitend kun je aansluiten bij de BBQ en de feestavond met als thema American Party.

Maandag 5 juni is dan de wedstrijddag voor de jeugd, senioren en recreanten. Opgeven voor het gehele toernooi kan op de site van HV United Breda. Hier vind je ook meer informatie over het toernooi en de kosten van de verschillende onderdelen.

Reacties