Laatste kans: schrijf je in voor 1 april

Foto: Enforce

Hoe fit en gezond voel jij je echt? Wij gokken dat de kans groot is dat je worstelt met de balans in je leven en als ondernemer herken je dit vast ook binnen je business.

Worstel niet langer met jezelf #enforceyourself

Je hebt moeite om iets vol te houden en geen tijd voor jezelf te maken. Je bent altijd bezig met anderen en je maakt niet de keuzes die gemaakt moeten worden. Wanneer je leeft in dit soort patronen heb je geen energie om te leven wat echt belangrijk voor je is. Een ongezonde leefstijl veroorzaakt veel meer dan alleen maar overgewicht. De kans op ernstige ziektes neemt toe, je wordt onzeker, ervaart angst en je leeft een middelmatig leven. Waarom kies je voor middelmatigheid en niet voor het leven van je volle potentie? Heb je daar al eens over nagedacht?

Doe wat nodig is om te bereiken wat je wilt bereiken

Wij weten als geen ander hoe je je voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om te veranderen, iets vol te houden of een doel te bereiken. Het lukte ons ook. ‘The Enforce way’. We zijn er! We zijn er om jou te leren in charge te zijn en te kiezen voor dat wat echt belangrijk voor je is. Ga een stap verder dan je normaal gesproken zou gaan en zie hoeveel impact je kunt maken op je eigen leven en dat van je omgeving. Geef jezelf een fit en gezond lichaam. In control zijn is niet ingewikkeld. De kracht van verandering zit namelijk gewoon in jezelf. Je bent niet zoals je bent en het is niet goed zoals het is.

Heb het lef om te kiezen voor jezelf, voor groei en wordt de meest krachtige versie van jezelf. We know you can do better!

Enforce fit experience

Enforce fit is een high-end sport experience en helpt je stap voor stap het leven te creëren wat je graag zou willen. We hebben krachtige, exclusieve programma’s voor zowel absolute beginner, gevorderde sporters en ondernemers. Ben jij bereid jezelf elke dag te overtreffen en keihard te werken aan dat waar je naar toe wilt. Om krachtige resultaten te kunnen bereiken werken we alleen met mensen die echt bereid zijn patronen te willen doorbreken, in control willen zijn en hier trots op zijn. Doorzetters die keihard willen werken. Mensen die de ballen hebben om voor zichzelf te kiezen en heel bewust de keuze maken om te zijn zoals ze willen zijn.

Onze belofte

Geef ons 100% en wij beloven je dat je uitgedaagd wordt zoals je nog nooit bent uitgedaagd. We confronteren je zoals je nog nooit gespiegeld bent en we luisteren naar je zoals nog nooit iemand naar je heeft geluisterd. Join us en stop met alle bullshit. Kies voor jezelf, doe wat nodig om jouw doelen te bereiken. Je bent het waard!

Meer informatie

  • Startdata Breda/Ulvenhout 10 april 2017
  • Website: www.enforce.nl
  • E-mail: [email protected]

Reacties