Nieuwe Enforce Run van start in mei!

Foto: Enforce

Beginnen met hardlopen heb je vast al eens geprobeerd. Je begint fanatiek, zonder plan en doel en als het een avond slecht weer is of je hebt een drukke dag gehad, stel je de training uit. Je valt in herhaling en voor je het weet staan je hardloopschoenen al weken in de kast. Weer geen resultaat.

Gewoon beginnen met hardlopen is vaak tegen beter weten in, door maar wat te doen vergroot je de kans op blessures en verklein je de kans om iets te bereiken. Bij Enforce weten ze met hun kennis over balans, techniek en houding je te behoeden van ernstig kwetsuur. Ook weten de trainers je tot op het bot te motiveren voor een goed resultaat!

Op 8 mei 2017 starten de coaches op locatie (Ulvenhout en Oosterhout) weer met een nieuwe groep gemotiveerde renners die:

  • Gebrand zijn 5 kilometer hard te lopen;
  • Patronen durven te doorbreken en gaan doorzetten om hun doel te bereiken;
  • Geen excuses meer willen verzinnen;
  • Gebrand zijn in de juiste houding en techniek te lopen;
  • Begeleid willen worden door een ervaren trainer.

Is dit jou laatste zet om voor eens en altijd van de bank af te komen en jezelf op een sportieve manier klaar te maken voor de zomer? Durf het aan en schrijf je nu in via [email protected] of meld je aan voor een gesprek op de website www.enforce.nl!

 

Reacties