Premie van €110.000 bij promotie NAC

Maandagochtend is de selectie van NAC in Zundert verrast door een bezoek van multi-miljonair Salar Azimi. De zakenman sprak de selectie na de training toe in de kleedkamer en stelde een promotiepremie van ruim een ton in het vooruitzicht.

Hij uitte zijn bewondering over de werkwijze van NAC, de beleving van iedereen rondom de club, de oprechte hunkering naar de Eredivisie en wat je als mens kunt bereiken als je daadwerkelijk ergens in gelooft, zo meldt NAC op haar website. Om de spelers extra te motiveren om ‘Operatie Eredivisie’ te laten slagen stelt Hotel Elderschans de selectie van NAC een premie van €110.000 in het vooruitzicht bij promotie naar de Eredivisie.

De geboren Iraniër Salar Azimi kwam afgelopen december voor het eerst in contact met NAC. Hij besloot toen om mee te bieden in de actie ‘hoofdsponsor voor één dag’ van hoofdsponsor CM Payments. Bij deze veiling, waarvan de opbrengst ten gunste kwam van Serious Request, bood Hotel Elderschans uiteindelijk net niet het hoogste bedrag.

Salar Azimi, onder andere eigenaar van Hotel Elderschans in Aardenburg, is met name bekend in België door zijn reality-serie ‘The sky is the limit’. In de reality-serie neemt hij de kijkers mee in zijn luxueuze leven en laat hij aan mensen zien wat je kunt bereiken als je geloof hebt in eigen kunnen. Naast de premie die hij ter beschikking stelt aan de selectie zal Hotel Elderschans vanaf volgend seizoen ook verbonden zijn als sponsor bij NAC.

Salar Azimi: “Ik heb vier jaar in Breda gewoond en gestudeerd. Daardoor heb ik ook veel gevoel bij de stad en de club. Afgelopen december is het contact wat intensiever geworden met NAC en ben ik nog meer gegrepen door het NAC-virus. Ik hoop de spelers hiermee nog extra te motiveren om promotie af te dwingen. Deze club met deze fantastische supporters verdienen het namelijk om in de Eredivisie te spelen.”

Aanvoerder Robbie Haemhouts: “Wij werden vanochtend compleet verrast door het nieuws en de bijdrage die meneer Azimi heeft uitgesproken. Het is goed om te horen dat hij een sterk gevoel heeft gekregen bij NAC. Dat is ook niet onlogisch als je het stadion afgelopen zondag weer ziet. Ik denk heel eerlijk gezegd dat wij al tot het bot gemotiveerd zijn. Als je het stadion tegen FC Volendam weer ziet, heb je denk ik niet meer nodig. Zo’n premie is dan niet meer dan een leuke extra. Voor nu ligt de focus volledig op de wedstrijden en het afdwingen van promotie. Mochten we promoveren, gaan we nog kijken naar de verdeling en dit met elkaar bespreken. Daarin gaan we wel kijken of we ook nog iets kunnen doen voor het kantoorpersoneel en de sfeerpot van de supporters.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen