Zaterdag 17 juni open dag Roeivereniging Breda

Foto: Marlies van Rosmalen

Op zaterdag 17 juni organiseert Roeivereniging Breda een open dag voor volwassenen. Van 10.00 uur tot 13.00 uur kun je een kijkje nemen in de botenloodsen en droog oefenen op een roeiapparaat in de fitnessruimte. Daarna kun je zelf een rondje op de rivier de Mark roeien onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Roeien in teamverband en individueel

Als beginnende roeier vanaf 18 jaar volg je bij Roeivereniging Breda de Crew Class cursus, waarin ervaren instructeurs je veilig en met plezier leren roeien. Voor kinderen vanaf 11 jaar is er een aparte cursus. De Crew Clas cursus duurt drie maanden, waarin je tweemaal per week in groepsverband les krijgt. Roeien is een technische sport die je het hele jaar door in een team, maar ook invidueel kunt beoefenen. Of het nu recreatief is of op wedstrijdniveau in snelle smalle boten, bij Roeivereniging Breda kun je elk seizoen sportief genieten op het water.

Over Roeivereniging Breda

Roeivereniging Breda is opgericht in 1974 en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB). Roeivereniging Breda is gelegen op een schitterende locatie aan de rivier de Mark, op de grens tussen Breda en Terheijden. Met circa 400 leden in de leeftijd van 11 tot 80-plus kent de roeivereniging een bloeiend verenigingsleven. Het hele jaar door worden voor jong en oud gezellige en sportieve activiteiten georganiseerd. Info op: www.roeiverenigingbreda.nl.

Open dag volwassenen Roeivereniging Breda:

  • Datum en tijdstip:     zaterdag 17 juni van 10.00 uur tot 13.00 uur
  • Locatie:    Bredaseweg 30, 4844 CL Terheijden

Meer info:     www.roeiverenigingbreda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen