Loop jij mee voor het goede doel?

Foto:

Na de succesvolle en uitverkochte eerste editie vindt op donderdag 24 augustus voor de tweede keer de ledrun LEDS GO! plaats tijdens Ginneken Braderie. Oftewel hardlopen door het magisch verlicht Mastbos-Ginneken.

Voor de hard-en funlopers zijn er routes uitgezet van 4,7,10 kilometer. Dit jaar is er ook tijdregistratie aanwezig. De routes worden nog meer voorzien van allerlei lichteffecten. En als de lopers zich net zoals vorig jaar weer uitdossen met allerlei LED-verlichting belooft het deze editie weer een (licht)spektakel te worden.

PROGRAMMA LEDS GO! 2017

18.00 uur :  Vanaf deze tijd kunnen de startbewijzen worden opgehaald

20.50 uur :  Warming up

21.00 uur :  Start LEDS GO! for real (10 km)

21.01 uur :  Start LEDS GO! for a run (7 km)

21.03 uur :  Start LEDS GO! for a walk (4 km)

Parcours

Na een warming-up gaan de (hard)lopers van start. Via de Duivelsbruglaan leidt het parcours hen door het Mastbos, langs de Bouvignedreef en de Bouvignelaan. De finish is bij Boerke Verschuuren, te midden van Bruisend Ginneken waar de lopers kunnen nagenieten van hun prestaties. Inschrijven kan via www.ledrunbreda.nl.

We lopen hard voor… Stichting Devi

Vorig jaar werd er 4.000 euro opgehaald voor Stichting Jip, die kampen organiseert voor jongeren in pleeggezinnen. Dit jaar ondersteunt LEDS GO! het project ‘Samen spelen is samen leven, van Stichting Deví. De stichting wil een natuurlijke speelplek realiseren waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen. Alle opbrengsten van LEDS GO! gaan naar Stichting Deví.

LEDS GO! is een initiatief van Lions Quatro en onderdeel van de Ginneken Braderie. Van 23 augustus tot en met 27 augustus  bruist de wijk Ginneken, met jaarlijks zo’n 80.000 bezoekers, van de feestelijkheden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen