Amstel nieuwe bierpartner van NAC Breda

Foto: Kin Cheong Lau

NAC Breda heeft in Amstel een nieuwe bierpartner gevonden. Beide partijen hebben met ingang van 1 januari 2018 een contract getekend voor de komende vijf jaar, zo meldt NAC op haar website. Gedurende deze periode zal bij alle thuiswedstrijden van NAC door het gehele Rat Verlegh Stadion Amstel bier worden geschonken.

Het aflopende contract van huidige bierpartner Bavaria heeft NAC de mogelijkheid gegeven om deze belangrijke propositie onder de loep te nemen en opnieuw positie te bepalen in de markt.  In de tenderprocedure zijn meerdere kaders opgesteld en deze zijn ingedeeld naar de mate van belang voor NAC. Het vergroten van de inkomsten voor de club en goede leveringsvoorwaarden waren hierin belangrijk, waarbij NAC ook veel waarde hecht aan een mooi en kwalitatief biermerk voor onze supporters. In Amstel heeft de Parel van het Zuiden een partner gevonden die veel ervaring en affiniteit heeft met voetbal. Zo is Amstel sinds 1995 hoofdsponsor van de KNVB beker, betrokken bij verschillende eredivisieclubs en het meest geschonken bier bij amateurvoetbalverenigingen.

Algemeen Directeur Justin Goetzee: “Wij kennen de emotie van onze supporters rondom het bier dat wij schenken en zijn daarom, ook in overleg met NHG Horeca Groep, erg secuur te werk gegaan in onze zoektocht naar een geschikte partner op dit gebied. In een zorgvuldige tenderprocedure hebben uiteindelijk drie partijen hard geknokt om de bierleverancier van NAC te worden. Als je alle kaders uit de tendermatrix bij elkaar optelt, dan is Amstel daarin met een goed voorstel als beste naar voren gekomen. Met name de ervaring, kwaliteit en ambitie van Amstel spreekt ons enorm aan. Wij zijn trots dat een merk als Amstel voor NAC kiest en kijken uit naar een mooie periode van groei.”

Ben de Putter, Regiodirecteur Amstel: “Wij zijn ontzettend trots op de 5-jarige samenwerking die wij aangaan met NAC, een hele mooie club met een enorme groep trouwe supporters. We zullen in de komende jaren de fans Amstel bier schenken en er alles aan doen om bij te dragen aan de toch al unieke beleving van het welbekende Avondje NAC. Wij kijken uit naar onze samenwerking en wensen NAC een mooi seizoen in de Eredivisie toe, waarbij we via deze weg NAC nogmaals willen feliciteren met deze promotie! [Bron: NAC Breda]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen