Spelerspresentatie tijdens NAC open dag

Foto: Kin Cheong Lau

NAC houdt haar jaarlijkse Open Dag in en rondom het Rat Verlegh Stadion zondagmiddag 13 augustus waarbij de selectie aan je wordt voorgesteld.

Van 12:00 tot 17:00 uur ben je van harte welkom bij onder andere de oefenwedstrijd van NAC O14, een clinic van balgoochelaar Soufiane Touzani en een rondleiding door de thuisbasis van De Parel van het Zuiden. Ook zullen er meer dan genoeg activiteiten op het supporters- en sponsorplein zijn, waarbij muziek en gezelligheid de boventoon zullen voeren.

Zorg er wel voor dat je vanaf 13:00 uur klaar zit op de hoofdtribune of de B-Side om de geel-zwarte helden van dit seizoen te aanschouwen. Op het veld van het Rat Verlegh Stadion worden alle spelers en staf van de nieuwe Eredivisionist aan je voorgesteld. Van Thierry Ambrose tot Andries Noppert, alle oude bekenden en nieuwe spelers zijn van de partij. Aansluitend daarop onderwerpt trainer Stijn Vreven zijn selectie aan een open training, waarbij het publiek ook zeker betrokken bij zal worden! Benieuwd naar de techniek van Manu García of de snelheid van Giovanni Korte?

Na de spelerspresentatie en de open training zullen de spelers en staf klaarstaan om iedereen te voorzien van een handtekening en selfie. Op de foto met Fabian Sporkslede of die ene handtekening van Jelle ten Rouwelaar op je nieuwe tenue?

Reacties