Met de Snollebollekes van links naar rechts komende zondag

Foto: Kin Cheong Lau

Het startte in het uitvak van het Mandemakers Stadion na de spectaculaire zege van NAC tegen RKC. Het uitvak ging na afloop van de wedstrijd van links naar rechts, op de tonen van het bekende nummer van de Snollebollekes.

Als grondleggers van deze trend “mogen jullie als supporters van NAC zondag nog één keer laten zien hoe het echt moet”, zo meldt NAC op haar website. Voorafgaand aan de wedstrijd NAC-PSV komt hij namelijk optreden op het veld van het Rat Verlegh Stadion.

De filmpjes 20.000 NAC’ers op P5 en 10.000 op de Grote Markt gingen de hele wereld over. Snollebollekes wil speciaal voor de NAC-aanhang het nummer nog één keer in het Rat Verlegh Stadion komen doen. De bedoeling is natuurlijk dat alle tribunes meedoen aan dit festijn en dat het hele stadion van links naar rechts gaat. Zo laten we voor eens en voor altijd zien wie de grondleggers én experts zijn.

Snollebollekes treedt zondag, voorafgaand aan NAC-PSV op tussen de warming-up en het begin van de wedstrijd. Zorg dus dat je op tijd op de tribune staat/zit, want dit wil je niet missen! Om ongeveer 16:35 uur begint het optreden, waarna de wedstrijd om 16:45 uur begint. Een betere warming-up bestaat er niet!

https://twitter.com/NACnl/status/897075240853024769

Van links naar rechts op het Chasséveld

 

 

Dossier: NAC Breda
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen