LEDS GO!

LEDS GO
LEDS GO
Foto: Lions Quatro

Voor het tweede jaar organiseert Lions Quatro als onderdeel van de Ginneken Braderie de LEDS GO! loop in het mastbos. Ren of wandel door het Mastbos dat speciaal verlicht wordt tijdens de Ledrun.

Donderdag 24 augustus

Zodra de zon ondergaat op donderdag 24 augustus, gaan de lampjes aan in het Mastbos in Breda. Fun- en sportieve lopers worden tijdens hun 4, 7 en 10 kilometer verrast door bijzondere lichteffecten in het bos. Voor de tweede keer organiseert Lions Quatro een ledrun tijdens de Ginneken Braderie.

LEDS GO! was vorig jaar de eerste Ledrun in Breda en met 300 lopers een groot succes. Een goede reden om een nieuwe editie te organiseren met nog meer licht en spektakel. Op veler verzoek vindt deze keer ook tijdregistratie plaats. Dit jaar zet LEDS GO! zich in voor Stichting Deví. Met het project ‘samen leven is samen spelen’ wil deze stichting aan de rand van het Bredase Sonsbeeckpark een natuurlijke speelplek creëren waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen.

LEDS GO! is een initiatief van Lions Quatro en onderdeel van de Ginneken Braderie. Van 23 augustus tot en met 27 augustus bruist de wijk Ginneken, met jaarlijks zo’n 80.000 bezoekers, van de feestelijkheden.

Ook meelopen?

Zin in om een magisch verlicht rondje (hard)lopen? Schrijf je dan snel in via www.ledsgobreda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen