NAC op zoek naar eigen FIFA-speler

Foto: Kin Cheong Lau

NAC is op zoek naar eigen FIFA-speler. De online voorrondes worden medio september georganiseerd.

Ben jij supporter van NAC, een bijzondere persoonlijkheid, thuis in de wereld van vlogs en kun je bovendien een aardig online balletje trappen in FIFA? Dan is NAC Breda op zoek naar jou. NAC gaat, in samenwerking met hoofdsponsor CM, deze weken namelijk op zoek naar een supporter die de club kan vertegenwoordigen in de E-divisie.

Door de promotie naar de Eredivisie is NAC verplicht een speler aan te leveren in de E-divisie. “Deze zoektocht willen we aangrijpen om op zoek te gaan naar iemand die meer is dan een goede FIFA-speler en met name NAC op een leuke manier op de kaart kan zetten, op een manier die bij de club past.”, zo laat NAC via haar website weten. Het niveau van de FIFA-speler is niet van het grootste belang. Belangrijker is dat het karakter van deze supporter past bij wat de club wil uitdragen. Daarom is er onder andere voor gekozen om de B-side Rats uit te nodigen voor de finaledag om de kandidaten het vuur aan de schenen in persoonlijke interviews.

De komende weken wil NAC de juiste persoon vinden. Meer hierover op de website van NAC Breda.

Voorrondes
In totaal worden er vier online voorrondes georganiseerd. Deze vinden plaats op 11, 12, 13 en 14 september (aanvang 19:30 uur). Iedere voorronde is er plek voor 128 spelers en iedere voorronde zijn er vier plaatsen te winnen voor de finaledag op vrijdag 22 september. Echter, als je bij de laatste vier van de voorronde zit, betekent dit niet automatisch dat je een finaleplaats wint. Je moet uiteraard aan het juiste profiel (zie website NAC) voldoen en wordt kort gescreend om te kijken of je over de juiste persoonlijkheid beschikt. Hoog eindigen in de voorronde geeft je wel meer kans op een finaleplaats, maar is dus absoluut geen garantie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen