Haagse Beemden Loop zoekt jou!

Foto: Diana van Puyenbroeck

De Haagse Beemden Loop is het grootste (hardloop)evenement van de Haagse Beemden en vindt elk jaar op de laatste zondag van mei plaats. Dit evenement draait geheel op vrijwilligers  waaronder een vaste club organisatieleden. Om de aankomende edities weer net zo’n succes te laten worden als voorgaande jaren, zoekt de organisatie een Coördinator Vrijwilligers.

Het is inmiddels volop herfst en dat betekent dat de organisatie van de Haagse Beemden Loop begonnen is met de eerste voorbereidingen voor de komende editie. Want voor je het weet, staat de 29ste editie op zondag 27 mei 2018 al weer voor de deur! Naast de ‘standaard’ functies voorzitter, secretaris, penningmeester en pr & communicatie bestaat de organisatie van de Haagse Beemden Loop uit coördinatoren met elk hun eigen specialiteit zoals de inschrijvingen en het parcours maar dus ook één speciaal voor de vrijwilligers.

Coördinator vrijwilligers

De coördinator vrijwilligers houdt zich bezig met de werving en het behoudt van vrijwilligers. Deze functie is te benoemen als de spil van de organisatie, want: zonder vrijwilligers geen Haagse Beemden Loop. Daarnaast natuurlijk ook de planning van de vrijwilligers op de dag van het evenement, zo’n 70 toppers in totaal. .De uitgebreide functieomschrijving is te lezen op haagsebeemdenloop.nl. Ervaring met soortgelijke functie of hardlopen is niet vereist, evenals dat je niet per se in de Haagse Beemden hoeft te wonen. Enthousiasme en zin om het team van de HBL te komen versterken zijn belangrijker. Je kunt je interesse kenbaar maken door een reactie te sturen naar [email protected].

Wil je liever meedenken als algemeen commissielid, dan ben je ook van harte welkom. Stuur dan een bericht via het contactformulier en laat weten wat jij graag zou willen doen. Ook kan de Haagse Beemden Loop altijd meer enthousiaste vrijwilligers gebruiken die willen meehelpen om de Haagse Beemden Loop, die ieder jaar plaats vindt op de laatste zondag in mei, een groot succes te laten worden. Kijk voor meer informatie of om je direct aan te melden op de vrijwilligerspagina.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen