Voorinschrijving voor Mastboscross 2018 al van start

Foto: Mastboscross

Aan het begin van het jaar heeft iedereen goede voornemens om gezonder te leven. Of doe je dat al en wil je nog beter leven. Laat nou net de Mastboscross voor de deur staan. Deze staat bekend als de gezelligste bikkelcross. En met een van de meest uitdagende parcours is het een mooi begin om de voornemens in daden om te zetten.

De Mastboscross bestaat uit verschillende parcours voor diverse niveaus. Zo heb je de prestatiecross. Bedoeld voor recreanten, met een unieke finish. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je wilt finishen. De deelnemers kunnen kiezen uit vijf verschillende loopafstanden, je kan de lat zo hoog leggen als je wilt.

Canicross

Voor de sportievelingen die hun passie met hun trouwe viervoeter delen is er ook een Canicross. Samen met de aangelijnde hond mogen de deelnemers laten zien wie een betere conditie hebben, mens of hond. Een alternatief is Bikej├Ârren, de parcours afleggen op mountainbike met de hond aangelijnd.

Trailrun

Ook dit jaar is in samenwerking met Run2Day Breda de Trailrun georganiseerd. De Trailrunners van vorig jaar weten dat dit een mooie uitdaging om het te volbrengen. Daarnaast brengt de trail je ook langs mooie plekken in en rondom Mastbos. De trails is 21 kilometer lang en dat kan voor beginnende runners net een horde te ver zijn. Daarom is dit jaar ook een korte trail beschikbaar in de vorm van 12 kilometer. Voor deze Trailrun is op 20 januari een clinic gepland. Met tips en trucs om nog beter te presteren. Ook zal een deel van de route verkend worden. Inschrijven kan hier

Al met al heb je geen excuus om niet mee te doen. Voorinschrijven tegen een voordelige tarief kan tot en met 16 januari op http://mastboscross.nl/deelnemers/inschrijven. Daarna kan je tot 1 uur voor aanvang van het onderdeel inschrijven tegen een duurdere na-inschrijftarief.

De Mastboscross vindt plaats op 27 en 28 januari plaats en wordt georganiseerd door Stichting Sport Evenementen SPRINT (SSES).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden