Bijzondere transfer mogelijk voor Rai Vloet

NAC houdt de punten in winderig Breda
Foto: johandirven

Rai Vloet kan een halfjaar na zijn definitieve vertrek bij PSV weer een nieuwe transfer maken. Voor de middenvelder van NAC Breda is interesse uit de Serie A.

Sky Sport Italia meldt dat Genoa en Hellas Verona Vloet in januari al willen hebben. De interesse voor de 22-jarige middenvelder is concreet. Vloet is bezig aan zijn eerste seizoen bij NAC, dat hem voor ongeveer 100.000 euro overnam van PSV afgelopen zomer. Daarvoor speelde hij op huurbasis voor FC Eindhoven en Cambuur.

 Bij een transfer naar Genoa of Hellas Verona zal Vloet aan de onderkant van de Serie A terechtkomen. Genoa staat op de veertiende plek, zes punten boven de degradatiezone. Hellas Verona staat op de negentiende plek met slechts dertien punten uit twintig wedstrijden.

Op het moment dat Vloet definitief vertrekt, komt er ruimte vrij voor een nieuwe spits. Wie dat wordt, is nog niet bekend. Het is al wel duidelijk dat oud-NACspeler Michiel Kramer niet komt, hij verkiest een buitenlands avontuur boven een langer in Nederland.

Ondanks dat Michiel Kramer niet komt, zijn er nog genoeg spitsen te vinden die transfervrij zijn. Zo hebben onder andere Ruud Boymans , Mitchel Tevreden en Joey Godee geen club gevonden.  

Mocht Vloet vertrekken, dan zullen er zeer waarschijnlijk kansen komen voor city-huurlingen Paolo Fernades of Thomas Agyepong  

Reacties

article
218646
Rai Vloet kan een halfjaar na zijn definitieve vertrek bij PSV weer een nieuwe transfer
https://breda.nieuws.nl/sport/218646/bijzondere-transfer-mogelijk-rai-vloet/
2018-01-12T14:32:11+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2015/11/30224405/NAC-Telstar.jpg
Genoa, Hellas verona, Rai Vloet, Serie A, Sky Sport Italia, transfer
Sport