Open dag TVHB

Tennisvereniging Haagse Beemden
Foto: Peter Verheyden

Wethouder Paul de Beer heropent het clubhuis van TVHB. Kom zondag 11 maart, tussen 10:00 en 16:00, langs op sportpark ’t Hooghuijs tijdens de Open Dag van TVHB Breda/Haagse Beemden. Tennis Vereniging Haagse Beemden (TVHB) organiseert dan op sportpark ’t Hooghuijs aan de Kantenbeemd 1 een Open Dag om de heropening van hun verbouwde clubhuis te vieren.

Heropening door wethouder Paul de Beer

Rond 13.00 uur zal het vernieuwde clubhuis van TVHB officieel heropend worden door Paul de Beer (wethouder van Financiën, Duurzaamheid en Sport). Alle leden, mensen uit de buurt en andere belangstellenden zijn uitgenodigd om het vernieuwde clubhuis te komen bekijken. Daarnaast zal er ook gezorgd worden voor entertainment voor de kinderen. De Open dag van TVHB heeft een compleet programma waar jong en oud uit de wijk Haagse Beemden aan mee kan doen.

Van 10.00 tot 12.00 uur – Sportintro proeflessen (kinderen van 6 tot en met 8 jaar)
We starten de ochtend met de ons welbekende Sportintro proeflessen waar kinderen van 6 tot en met 8 jaar aan mee kunnen doen. Je kunt je hier inschrijven (let op: de eerste les is a.s. zondag al).

Van 12.00 tot 14.00 uur – Tennis talentscouting (kinderen van 7 tot en met 12 jaar)
Ben jij de nieuwe Roger Federer? Kom dan langs! TVHB is namelijk op zoek naar tennistalent. Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging en inschrijven is niet nodig!

Van 14.00 tot 16.00 uur – Maak Kennis Met Tennis (voor volwassenen)
Wil je eens een keer tennis proberen? Leden ontvangen je deze middag om je wegwijs te maken bij de vereniging en je kunt lekker op de baan met hen een balletje slaan. TVHB zorgt voor tennisrackets
en ballen. Inschrijven is niet nodig.

Van 10.00 tot 16.00 uur – Finaledag clubkampioenschappen heren- en damesdubbel
Tijdens de gehele open dag kun je genieten van tennis op de banen. Deze dag is het namelijk ook de finaledag van de clubkampioenschappen heren- en damesdubbel van TVHB.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden