De supporters zijn vol vertrouwen over NAC Roda JC

Foto: Creative Commons

Na de mooie en verdiende zege op ADO den Haag mag NAC komende zondag thuis aantreden tegen Roda JC, de nummer 18. Bij winst is NAC zo goed als veilig. De supporters zijn vol vertrouwen voor het duel.

Zo denkt Thomas (vak G) dat NAC een simpele wedstrijd tegemoet gaat: “NAC zit in de juiste flow, alles valt nu voorlopig de goede kant op. Win je deze ben je vrij ver veilig gespeeld. Mijn voorspelling is ruim, ik zeg 4-1.” Ook Barry (Eretribune)en Kylian (B-side) verwachten een simpele overwinning, namelijk 3-0.

Rinse (Eretribune) is iets minder optimistisch: “NAC moet niet te makkelijk gaan denken, zoals ze wel eens vaker gedaan hebben de afgelopen jaren tegen laag geklasseerde teams. Toch denk ik dat NAC wel aan het langste eind trekt door met 2-1 te winnen.” Kylian is het eens met die mening: “We moeten oppassen voor onderschatting, maar als NAC met dezelfde instelling speelt als tegen Feyenoord komt het goed.”

Hugo uit vak G heeft de ideale oplossing om de goede flow door te trekken. “Alle ballen op Sadiq spelen en dan komt het goed.” Berry vindt het belangrijk dat NAC zijn eigen spel speelt, want zo kun je Roda makkelijk verslaan.

Facebookvoorspellingen

Ook via Facebook kwamen genoeg voorspellingen binnen. De meeste supporters denken dat NAC makkelijk gaat winnen. De meeste denken 3-0, 3-1 en 2-0, maar er zijn ook supporters bij die denken dat NAC met 7-1 of met 4-0 wint van Roda JC. Nou ja, we zullen het wel zien zondag. Er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden