Etske is de volleybalvrijwilliger van het jaar

Foto: Set Up Prinsenbeek/ Youtube still

De 68-jarige Etske Wychgel, vrijwilligster van volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek, is door de Nederlandse Volleybal Bond uitgeroepen tot ‘Volleybalvrijwilliger van het jaar 2018’. Binnenkort wordt ze in Prinsenbeek gehuldigd.

Volleybalvereniging Set Up is natuurlijk trots op de onderscheiding voor ‘hun’ Etske. Rosemarie Hamelinck zegt hierover: “Als vrijwilliger zet zij zich al jaren, met passie en haar professionele blik, in voor onze vereniging. Onze volleybal ” Het filmpje dat meer vertelt over deze bijzonder vrijwilliger is te zien op YouTube.

Bedankt voor het stemmen!

Etske uit Etten-Leur streed met twee andere kandidaten om de titel via Facebook. Een grote verkiezingscampagne was het gevolg. Rosemarie: “Etske was door deze nominatie de basis van heel veel verbinding. Verbinding tussen de dorpsgenoten en stadsgenoten en tevens samenwerking tussen onze team- en clubleden, in de meest ruime zin van het woord. Binnen onze club zagen wij dat alle leden aan de slag gingen om zoveel mogelijk stemmen voor Etske te verzamelen. Dank jullie voor jullie stem en inzet!”

Vacature Set Up

Volleybalvereniging Set Up is overigens nog op zoek naar een trainer/coach voor de heren 1, die uitkomen in de 1e klasse C van de Nevobo competitie. Kijk op de website van Set Up voor meer informatie. De vereniging traint in de sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden