25 jaar Bliemer Arashi Sport!

Foto: Bliemer Arashi Sport

In 1993 startte judoschool Bliemer Arashi Sport met judo en jiu jitsu-lessen bij Sportcentrum Heijl. Inmiddels wordt er op vier locaties in Breda en Oosterhout lesgegeven in judo, kidzzbudo, goshindo en jeugdkickboksen van maandag tot zondag.

Dit jaar bestaat Arashi (wat Storm betekent) alweer 25 jaar en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 24 maart werd de Markkant-sportzaal omgetoverd in een luchtkussenkermis voor een eerste activiteit.

Springkussens en mega-lego
Alle jeugdleden waren uitgenodigd om te komen springen, klimmen, glijden, drinken en eten op dit eerste feestje bij Arashi. Via oud-judoka Ed Walters van Jumpservice Made werd opnieuw een deal gemaakt om heel de sportzaal in Vrachelen vol te zetten met mooie en leuke springkussens. In een ochtend- en middagsessie konden de kinderen naar hartenlust spelen. In de hal lag mega-lego voor een rustmoment en natuurlijk was er drinken en chips. Na afloop was er voor iedereen een chocolade paashaas.

Meer activiteiten
Meer activiteiten om het vijfentwintigjarig bestaan te vieren volgen. Zo staat volgende week zaterdagmiddag een kata-stage voor senioren en op Tweede Paasdag de Baronie Arashi Cup op het programma. In april volgt onder andere het jeugdsumoworstelkampioenschap van de Baronie en na de zomer een reünie voor leden en oud-leden.

Heb jij ook zijn om bij Arashi te komen sporten? Sinds maart kunnen kleuters en oudere jeugd judoën in de Bredase wijk Zandberg. Kom dus snel langs voor twee gratis proeflessen in de gymzaal van basisschool De Zandberg!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden