NAC Breda komt naar Beek Vooruit

Foto:

In de aankomende meivakantie komt NAC Breda naar Beek Vooruit met een NAC Breda Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Het NAC Breda Soccer Camp duurt drie dagen (dinsdag 1 mei tot en met donderdag 3 mei 2018) en staat onder leiding van gediplomeerde trainers. Alle trainingen van het NAC Breda Soccer Camp vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur op het sportcomplex van Beek Vooruit aan de Heikantsestraat 37b in Prinsenbeek.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens het NAC Breda Soccer Camp. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen NAC Breda Soccer Camps-tenue als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Inschrijven kan via www.nac.nl/soccercamps.

 

Volledig voetbalprogramma

Als nieuw onderdeel van het NAC Breda Soccer Camps-programma introduceert NAC Breda dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het NAC Breda Soccer Camp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het NAC Breda Soccer Camp spelers van het eerste elftal van NAC Breda op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden