25e Baronie Arashi Cup in Oosterhout

Foto: Bliemer Arashi Sport

Voor het 25e jaar werd de “Baronie Arashi Cup” gehouden door Bliemer Arashi Sport in de gymzaal Markkant in Oosterhout. Arashi had verschillende bevriende judoclubs uit de Brabant en Zuid-Holland uitgenodigd om een judofeest te houden voor judoka’s tot 12 jaar.

In het Belgische/Wallonie Wavre, Open Berlicum en Klundert werden ook weer prijzen gepakt! Door de verschillende sponsors is deze ontmoeting uitgegroeid tot een kindvriendelijke activiteit, een stuk judopromotie in de regio en garantie op telkens weer een daverend succes.

Met deelnemers uit o.a. West-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht, kwamen toch de meeste judoka’s uit Oosterhout, Teteringen en Breda, verdeeld over verschillende poules en bijna 300 toeschouwers was het druk op de Markkant in Vrachelen. Voor alle judoka’s was geprobeerd om zo eerlijk mogelijke groepen te maken en iedereen mocht minimaal 3 judowedstrijden maken. Voor alle judoka’s was er een prachtige prijs en een aandenken. De vele (25 personen) vrijwillige eigen clubarbiters, juryleden, EHBO, organisators, etc. kregen waar voor al hun moeite, want alle judoka’s gingen trots en voldaan naar huis. De planning liep perfect en er gebeurde geen ongelukken. Dankzij de sponsors: Homespring Water, Opel centrum Oosterhout, Van der Plas makelaardij, Boot Assurantien, ESJ Accountants waren er weer mooie prijzen beschikbaar en voor alle hulp een goed verzorgde lunch en afsluiting. Voor Arashi werden kampioen op de 25e Baronie Arashi Cup: Ito Dorresteijn, Mats van Zuijlen, Ruben de Ridder, Finn Lodewijk, Pim van Eijk, Finn Spruijt en Cas Marcelisen (allen Arashi Oosterhout, Heusdenhout, Boeimeer en Teteringen). In Wallonië pakte Patrick Pannekoek zilver net als Vera Wandel die een dag later kampioen werd op open Berlicum. In sportcentrum De Niervaart in Klundert werden Adam Astitou, Nick van Dullemen en Rens Romein goud gewonnen op dit jaarlijkse jeugdtoernooi. Tweede werden Brandon Valkenburg, Raph Romein, Lars van Dullemen en een derde plek was er voor Charifa Benkaddour. Voor foto’s, filmpjes en info zie: facebook en www.budokwaiarashi.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden