Eerste zakelijke staantribune in Nederland bij NAC

Foto: Creative Commons / Martijn Mureau

Met het behalen van de veertiende plek verzekerde NAC zich afgelopen weekend van nog een seizoen in de Eredivisie. Tijd om de balans op te maken en het vizier te richten op de toekomst. Met trots en vol genoegen presenteert de Parel van het Zuiden daarom een nieuw concept: de eerste zakelijke, sfeervolle staantribune van Nederland! Vanaf volgend seizoen is deze staantribune te bestijgen in het Rat Verlegh Stadion.

Het afgelopen seizoen werd wederom benadrukt dat de Parel van het Zuiden over een trouwe achterban beschikt. Tweewekelijks werd de ploeg gesteund door een uitverkocht Rat Verlegh Stadion. Voor zowel de B-side, Vak G en alle andere vakken waren de kaarten niet aan te slepen. Ook onze sponsoren wisten weer massaal de weg naar het Rat Verlegh Stadion te vinden. Reden genoeg voor NAC om sponsoren weer te verrassen met een vernieuwend en uniek concept, dat past bij het DNA van onze club.

Vanaf volgend seizoen wordt in de hoek van de hoofdtribune een echte authentieke staantribune gecreëerd voor sponsoren die zich met hun bedrijf aan NAC hebben verbonden, maar tegelijkertijd staand en zingend de Avondjes NAC willen meemaken. Op die manier kunnen zij de wedstrijd beleven alsof ze op de B-side staan en tevens gebruik maken van het zakelijke netwerk van de Parel van het Zuiden. Voor menigeen het beste van twee werelden en een unieke kans om plezier en zaken doen te combineren.

Justin Goetzee: “Samen met commercieel manager Eric Matijsen proberen we regelmatig verrassende ideeën voor sponsors te verzinnen. In dat kader presenteren wij nu deze zakelijke staantribune. We willen een prominente plek creëren voor supporters die zich zakelijk aan NAC hebben verbonden, maar tegelijk staand en zingend de wedstrijden willen meemaken. Bij de meeste clubs hoef je met zo’n idee niet aan te komen, terwijl in Breda zo’n informeel concept juist heel goed past. Ik zie het al helemaal voor me dat we na de B-side, Vak G en F7 ook een vak met sponsors hebben dat volop meezingt met ‘Overal waar we komen…’’

Dossier: NAC Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden