Streetball Masters Basketbal op de Veilingkade

Foto: Barons.nl

Wat is er fijner dan buiten te basketballen op een toffe plek bij Pier 15 en Belcrum Beach?

Zaterdag 19 mei is het terrein voor skatehal Pier 15 aan de Veilingkade 12 van 10 tot 18 uur het toneel van het buitenbasketbaltoernooi Streetball Masters Breda. Het toernooi is georganiseerd door Barons Breda Basketball en de Nederlandse Basketball Bond (NBB).

Heren- en damesteams bestaande uit drie spelers nemen het tegen elkaar op in de leeftijdscategorieën: U10 (jonger dan 10 jaar), U12, U15, U18, U23 en 23+, mannen en vrouwen recreanten en ELITE. Ook is er een schiet- en een dunkwedstrijd.

Nederlands kampioen

Mocht een Nederlands team de Bredase voorronde winnen dan plaatsen zij zich voor de landelijke finale in Amsterdam, waar gestreden zal worden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen Streetball’. Mocht een internationaal team winnen, dan plaatsen zij zich voor de 3×3 Challenger in Amsterdam.

Kom kijken en genieten van het spectaculaire outdoor basketball op het haveneiland voor Pier 15 in Breda. Bij slecht weer verhuist het toernooi naar binnen en worden de wedstrijden in sporthal de Doelen in Princenhage gespeeld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden