Afsluiting Walking Football-seizoen

Foto: NAC OldStars

Op woensdag 6 juni organiseert [email protected] de NAC Breda Senior Cup.

Bij vv Internos in Etten-Leur wordt het Walking Football-seizoen, onderdeel van het project NAC OldStars, traditioneel afgesloten met een toernooi. Niet alleen teams van NAC Breda nemen hieraan deel, ook voetballende zestigplussers van ADO Den Haag, RKC Waalwijk, FC Utrecht, NEC Nijmegen en Heracles Almelo betreden het veld. Het toernooi start om 13.00 uur en eindigt om 16.45 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom. Er zijn onder meer diverse NAC side-events voor kinderen tussen de 2 en 11 jaar.

De afsluiting van Walking Football

Het NAC OldStars project van [email protected] kent inmiddels ruim 100 enthousiaste voetballende zestigplussers verspreid over zeven verenigingen: WDS’19, Baronie en PCP (Breda), DIA (Teteringen), TSC (Oosterhout), Internos (Etten-Leur) en Right’Oh (Geertruidenberg). Na de zomer komt hier r.k.s.v. Groen-Wit uit Breda bij. Elk jaar wordt het afsluitende toernooi in samenwerking met één van de clubs georganiseerd. Het 90-jarig bestaan van vv Internos is de uitgelezen kans om het toernooi dit jaar met de club uit Etten-Leur te organiseren. Naast het voetbal staat gezellig samenzijn centraal tijdens het toernooi.

Praktische informatie

Iedereen die de OldStars wil komen aanmoedigen is tussen 13.00 tot 16.45 uur van harte welkom bij vv Internos aan de Olympiade 7 in Etten-Leur. Voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 11 jaar is er ook veel te beleven in de vorm van verschillende opblaasbare NAC attracties, waaronder een voetbaldoel, -boarding, –pannakooi en springkussen. Voor deze activiteiten geldt een vrije inloop tussen 14.00 tot 17.00 uur.

Volgend seizoen Walking Football

Na de zomer start weer een nieuw seizoen NAC OldStars. Zestigplussers die graag in beweging zijn en dit willen combineren met gezellige sociale activiteiten, kunnen zich al aanmelden voor september.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden