Zomer vol voetbalplezier bij NAC Breda Soccer Camps

Foto:

NAC Breda organiseert in de aankomende zomervakantie vier NAC Breda Soccer Camps en twee keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar bij verschillende amateurverenigingen in de regio. Alle Soccer Camps en keeperskampen duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers.

De data van de NAC Breda Soccer Camps zijn van 9 t/m 11 juli (bij RKVV JEKA in Breda), 12 t/m 14 juli (bij TSC in Oosterhout), 16 t/m 18 juli (bij VV Virtus in Zevenbergen) en 15 t/m 17 augustus (bij VV Bavel). De keeperskampen vinden plaats bij RKVV JEKA (9 t/m 11 juli) en TSC (12 t/m 14 juli). Inschrijven kan via www.nac.nl/soccercamps.

 

Skill Games

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de NAC Breda Soccer Camps en keeperskampen. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen NAC Breda Soccer Camps-tenue, een NAC Breda Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert NAC Breda de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

 

Volledig programma

Alle trainingen van de NAC Breda Soccer Camps en keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de NAC Breda Soccer Camps en keeperskampen spelers van het eerste elftal van NAC Breda op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden