NAC kaarten bestellen voor oefenwedstrijden

Foto: redactie

De voorbereiding op het seizoen 2018/2019 staat op het punt van beginnen. Vanaf 30 juni is de Parel van het Zuiden in training richting de nieuwe jaargang in de eredivisie.

Naast flink trainen horen daar natuurlijk een aantal oefenduels bij, zo laat NAC Breda weten. Bestel de kaarten voor een aantal van deze oefenduels.

vv Victoria ’03 – NAC Breda
Dinsdag 10 juli 2018, 19:30 uur, Sportpark Albano in Oudenbosch

De tweede wedstrijd van de voorbereiding is een duel in Oudenbosch tegen de plaatselijke amateurclub Victoria ’03. Bekend terrein voor NAC, want de club maakte al twee keer gebruik van de velden van de club tijdens het trainingskamp in Bosschenhoofd. Victoria ’03 acteert momenteel in de derde klasse. Afgelopen seizoen plaatste de ploeg zich net niet voor de nacompetitie, met recht op het spelen voor promotie naar de tweede klasse.

Volwassenen (vanaf 18 jaar): €10 /Jeugd (vanaf 4 t/m 17 jaar): €5 /
Kinderen tot 4 jaar: Gratis

NAC Breda – Sparta Rotterdam
Zaterdag 14 juli, 16:00 uur, Sportpark de Gagelrijzen in Sint-Willebrord

Het eerste oefenduel tegen een BVO van de komende voorbereiding, is het duel tegen Sparta Rotterdam. Op zaterdag 14 juli wordt dat duel gespeeld op Sportpark de Gagelrijzen in Sint-Willebrord, waar NAC de afgelopen jaren regelmatig te gast was voor oefenwedstrijden.

Op ’t Heike treft NAC de club die het afgelopen seizoen niet lukte om zich via de nacompetitie te handhaven in de eredivisie. In de finale van de Jupiler Play-offs was FC Emmen te sterk voor de Kasteelheren, die komend seizoen in de sterk bezette Jupiler League gaan proberen zich terug te vechten naar de eredivisie.

Volwassenen (vanaf 18 jaar): €10 / Jeugd (vanaf 4 t/m 17 jaar): €5 / Kinderen tot 4 jaar: Gratis

NAC Breda – Excelsior
Zaterdag 28 juli, 14:30 uur, Sportpark de Wildert in Zundert

Excelsior is inmiddels een bekende oefenpartner voor NAC. Beide clubs troffen elkaar de afgelopen seizoenen regelmatig om te sparren en ook deze voorbereiding is dat het geval. Een mooie ontmoeting voor Mitchell van der Gaag, die het met de Parel van het Zuiden opneemt tegen zijn oude club.

Onder leiding van Van der Gaag handhaafde Excelsior zich afgelopen seizoen eenvoudig in de eredivisie. De ploeg uit Kralingen eindigde op een elfde plek met 40 punten.

Volwassenen (vanaf 18 jaar): €10 /  Jeugd (vanaf 4 t/m 17 jaar): €5 / Kinderen tot 4 jaar: Gratis

 

 

Reacties

Cookieinstellingen