Bertens op jacht naar derde ronde

Foto: ANP

Kiki Bertens gaat op jacht naar een plek in de derde ronde van Wimbledon. Na haar overtuigende start tegen Tsjechische Barbora Stefkova moet de Nederlandse het in de tweede partij op baan 18 tegen Anna Blinkova uit Rusland opnemen.

De twee hebben elkaar op de WTA Tour nooit eerder ontmoet. De Russin staat 107e op de wereldranglijst. Bertens is nummer twintig van de wereld, zo meldt het ANP. Naast de Bredase tennisster komt woensdag ook titelverdediger Roger Federer weer in actie. Hij neemt het op tegen de Slowaak Lukas Lacko. De Kroaat Marin Cilic, als derde gerangschikt, staat tegenover de Argentijn Guido Pella.

Bij de vrouwen verschijnen de zusjes Serena en Venus Williams op de baan. Ze spelen tegen respectievelijk de Bulgaarse Viktroija Tomova en Alexandra Dulgheru uit Roemeniƫ. De als tweede geplaatste Deense Caroline Wozniacki treft de Russische Ekaterina Makarova.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen