Historisch aantal NAC seizoenkaarten verkocht

Foto: Creative Commons / Martijn Mureau

De recordjacht van NAC Breda is geslaagd! Komend seizoen heeft NAC meer seizoenkaarthouders dan het ooit heeft gehad. De teller staat op dit moment op ruim 15.400!

Er is zelfs nog ruimte om het record aan te scherpen. De verkoop van seizoenkaarten loopt, zolang het niet uitverkocht is, tot de eerste thuiswedstrijd van NAC: op zaterdag 18 augustus tegen De Graafschap.

Prachtig record

Dat het record, dat in de seizoenen 2009/2010 en 2010/2011 werd gevestigd (15.300) sneuvelt is geen verrassing. Al de hele zomer ligt het verkooptempo vele malen hoger dan normaal. Na de verlengperiode en het bellen van de schaduwlijst, waren al iets meer dan 15.000 seizoenkaarten verkocht. De afgelopen weken kwamen daar nog een paar honderd kaarten bij.

Beschikbaarheid

Alleen op de Eretribune (F1, F2, F3, F8 en F9) zijn nog enkele losse seizoenkaarten beschikbaar. In de rest van het Rat Verlegh Stadion is geen seizoenkaart meer te krijgen. NAC houdt voor verschillende tribunes kaarten achter de hand voor de losse verkoop per wedstrijd.

De bestelde seizoenkaarten zijn op dit moment in productie en vallen medio juli op de deurmat bij supporters. Net als de voorgaande jaren dient de seizoenkaart ook dit seizoen als betaalkaart en kun je de kaarten heel eenvoudig aan elkaar koppelen via mijnNACbetaalkaart.nl. Betalen met een betaalkaart van vorig seizoen, of het geld overzetten naar de nieuwe kaart, kan nog tot 1 oktober 2018.

  • Wil je toch nog één van de allerlaatste seizoenkaarten scoren? Dat kan natuurlijk heel eenvoudig via NACseizoenkaart.nl of door even langs te komen bij de Service- & Informatiedesk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden