Internationaal beachtennis toernooi op Breepark

Foto: Pixabay

Het centrale plein in Breepark is aankomend weekend het toneel van het internationaal beachtennis toernooi ITF $2500. Toegang voor bezoekers is gratis.

Het toernooi biedt een podium aan professionals uit o.a. Aruba, Duitsland, Frankrijk, Brazilië en Amerika en vindt plaats op een kunstmatig aangelegd strand. Het internationale toernooi maakt deel uit van een wereldwijde competitie met ruim 70 deelnemers.

Breepark, organisator samen met Breda Beach, geeft aan verheugd te zijn met de komst van het internationale sporttoernooi. “We willen als Breepark een zo breed mogelijk programmering neerzetten én werken daarnaast graag samen met Bredase partijen. Dit evenement is een hele mooie toevoeging aan onze kalender en het strand.” aldus Anneke Stins, commercieel directeur Breepark.

Het beachtennis toernooi vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het toernooi vindt plaats tijdens Breepark Beach, een zomerstrand op het centrale plein van Breepark. Dit staat t/m 19 augustus bomvol met activiteiten als Yogafestival, Decathlon Bootcamp, Swan market en meer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden