WK kwalificatiewedstrijd Oranje Vrouwen in Breda

Foto: Creative Commons / Martijn Mureau

Breda wordt de thuishaven voor de eerste play-offwedstrijd tegen Denemarken in de strijd om kwalificatie voor het WK. Oranje start het tweeluik tegen de Denen op vrijdag 5 oktober met een thuisduel.

Deze wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Vier dagen later, op dinsdag 9 oktober, staat om 18.00 uur in het Viborg Stadion de return op het programma.

Voorverkoop

De voorverkoop voor het thuisduel start voor Oranje ClubCardhouders op woensdag 12 september om 12.00 uur. De reguliere kaartverkoop begint op vrijdag 14 september, eveneens om 12.00 uur. De Oranjevrouwen speelden 23 keer eerder tegen Denemarken. De eerdere ontmoetingen eindigden vijf keer in een gelijkspel, acht keer in een overwinning voor Nederland en tien keer in een overwinning voor de Denen. Tijdens de finale van het EK 2017 won Nederland met 4-2 van Denemarken.

Laatste WK-ticket

De andere wedstrijd in de strijd om het laatste Europese WK-ticket gaat tussen Zwitserland en België. De winnaars van beide play-offwedstrijden gaan tussen 7 en 13 november in de beslissende play-offronde uitmaken welk land zich plaatst voor het wereldkampioenschap.

Het WK2019 wordt van 7 juni tot en met 7 juli 2019 gehouden in Frankrijk. Aan het toernooi nemen 24 landen deel. Frankrijk, Noorwegen Italië, Spanje, Engeland, Duitsland, Zweden, Schotland, Australië, Brazilië, Chili, China, Japan, Zuid-Korea en Thailand zijn inmiddels verzekerd van een plek op het mondiale eindtoernooi

Kaartverkoop Nederland – Denemarken

De voorverkoop voor de wedstrijd tegen Denemarken start voor Oranje ClubCardhouders op woensdag 12 september om 12.00 uur. De reguliere kaartverkoop begint op vrijdag 14 september, eveneens om 12.00 uur. De ticketprijzen zijn als volgt:

Losse tickets

  • Categorie 1:  € 15,- /Categorie 2: € 12,50

Groepen vanaf tien personen (korting van 28 procent op individuele ticketprijs)

  • Categorie 1:  € 10,80 / Categorie 2: € 9,00

Meer informatie hierover is te vinden op onsoranje.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden