Soccer Camp en Keeperskamp van NAC Breda

Foto: NAC Breda Soccer Camps

In de herfstvakantie komt NAC Breda naar v.v. Baronie met een NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar.

Zowel het Soccer Camp als het Keeperskamp duurt drie dagen (dinsdag 16 oktober t/m donderdag 18 oktober 2018) en staat onder leiding van gediplomeerde trainers. Alle trainingen van het NAC Breda Soccer Camp
en Keeperskamp vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur op het sportcomplex van v.v. Baronie aan de Blauwe Kei 1A in Breda. Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens het NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen NAC Breda Soccer Camps-tenue als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier.

Volledig programma

Eén van de onderdelen van het NAC Breda Soccer Camps-programma zijn de Skill Games. Hierbij worden de Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het Soccer Camp en Keeperskamp spelers van het eerste elftal van NAC Breda op bezoek om voetbaltips te geven.

  • Inschrijven kan via de website van NAC Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden