Bied mee op gedragen en gesigneerde NAC wedstrijdshirts

Foto: MatchWornShirt.com

Een primeur in Breda: tijdens de derby tegen Willem II kan jij vanaf de aftrap meebieden op het ultieme fan-item: een gedragen – ongewassen – en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw NAC held!

Haal een stukje Brabantse voetbalgeschiedenis in huis of geef een uniek cadeau!

Playing for Success

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Playing for Success Breda. Dit is een (na)schools programma voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, de onderbouw van het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs die vanwege sociaal-emotionele redenen minder presteren dan verwacht. NAC en Playing for Success helpen deze jongeren met een op maat gemaakt programma waardoor zij gemotiveerder en met meer zelfvertrouwen terugkeren naar hun eigen school.

Alle shirts van de spelers die op het veld staan worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdagmiddag om 12:15 uur. Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal. Meer weten?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden