Laatste kans voor wedstrijdgedragen en gesigneerde NAC shirts

Foto: MatchWornShirt.com

De wedstrijdgedragen en gesigneerde shirts van NAC – Willem II van de NAC spelers worden momenteel geveild voor het goede doel. De opbrengst van de veiling staat momenteel op ongeveer 2.500 euro.

Het shirt van Sydney van Hooijdonk is verkocht voor de buy-it-now prijs van 475 euro. De shirts van keeper Benjamin van Leer en Fabian Sporkslede zijn niet retour gekomen in de kleedkamer.

Goede doel: Playing for Success

De opbrengst van de NAC shirts veiling komt ten goede aan Playing for Succes Breda. Dit is een (na)schools programma voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, de onderbouw van het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs die vanwege sociaal-emotionele redenen minder presteren dan verwacht. NAC en Playing for Success helpen deze jongeren met een op maat gemaakt programma waardoor zij gemotiveerder en met meer zelfvertrouwen terugkeren naar hun eigen school.

Heb jij het hoogste bod geplaatst op donderdag 24 oktober (12.15) bij het sluiten van de veiling? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden