Hoe vaak ben jij al begonnen en weer gestopt?

Foto: Enforce

Beginnen met sporten heb je vast al eens geprobeerd. Je begint fanatiek met sporten en je volgt een dieet. Echter wanneer je een drukke dag hebt of het is slecht weer dan stel je weleens een training uit.

In het begin voel je jezelf nog wel krachtig en lukt het om het ‘stemmetje’ in je hoofd te weerstaan, maar uiteindelijk val je weer terug in oude patronen. Het resultaat blijft uit en je zit zo weer in dezelfde cirkel.
Gewoon steeds opnieuw met iets starten is vaak tegen beter weten in een poging om je eigen gedrag een tijdje goed te praten. Steeds eraan beginnen om vervolgens weer te stoppen werkt niet. Door maar wat te doen vergroot je de kans op blessures enorm en verklein je de kans om iets te bereiken.

Weet jij wat nodig is om fit te worden, waar je moet starten om resultaat blijvend vast te houden en wat er echt aangepakt moet worden?

HET EXCLUSIEVE ENFORCE FIT & RUN EXPERIENCE PROGRAMMA

Wij weten als geen ander hoe je je voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om te te beginnen met hardlopen, iets vol te houden of dat ultieme doel te bereiken. Het lukte ons ook. ‘The Enforce way’. We zijn er! We zijn er om jou te leren in charge te zijn en te kiezen voor dat wat echt belangrijk voor je is. Ga een stap verder dan je normaal gesproken zou gaan en zie hoeveel impact je kunt maken op je eigen leven en dat van je omgeving. Kies voor die stok achter de deur en leer hoe je echt goed kunt hardlopen. Onze coaches leren je alles. Ze kijken hoe je beweegt en wat je kunt verbeteren, ze drijven je tot het uiterste, maar leren je ook te genieten van het hardlopen.

Uiterlijk 11 november 2018 starten we 2 van onze krachtige, exclusieve programma’s zodat je zowel als absolute beginner als gevorderde hardloper onderdeel kan zijn van onze Enforce community. Samen met andere Enforcers daag je jezelf elke training maximaal uit en heb je allemaal hetzelfde doel; Jezelf elke dag overtreffen en keihard werken aan dat waar je naartoe wilt.

Programma 1: In onze opstartgroep leer je 5 km hardlopen binnen 3-6 maanden, ook 10 km moet mogelijk zijn. Daarna heb je de mogelijkheid om dit verder uit te bouwen en je volledige potentie te
gaan leven.
Programma 2: Ons marathon traject naar Barcelona, de ervaring van je leven als je jezelf echt wilt Enforcen.

In control zijn is niet ingewikkeld. De kracht van verandering zit namelijk gewoon in jezelf. Om zulke krachtige resultaten te bereiken werken we alleen met met mensen die het lef hebben om te kiezen voor zichzelf, voor groei en het hoogst haalbare willen bereiken. ‘Be the person who decided to go for it’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden