Insta-week van Anne van de Wiel

Anne is 18 jaar, woont in Breda en heeft net haar VWO-diploma in the pocket. Ze begint nog niet aan een studie maar doet een tussenjaartje waarin ze van plan is veel te sporten en te werken: ‘momenteel geef ik wat bijles om wat bij te verdienen, maar ik wil volgend jaar zeker meer gaan werken.’

Ze is meerkampster en heeft dus veel verschillende trainingen bij verschillende specialisatietrainers. Mijn meerkamp coördinator is Leo van der Meijde. Op maandag train ik speerwerpen, verspringen en kogelstoten, op dinsdag kracht en sprinten, op donderdag hoogspringen, op zaterdag horden en krachten en op zondag soms wat minutenloopjes.

training Anne van de Wiel
Tijdens haar #SPRINTweek deed ze mee aan de NK Junioren op onze eigen baan. Ze won samen met haar tweelingzus Myke, Nele van de Broek en Eva Vonk GOUD op de 4x100m estafette. Daarnaast deed ze mee aan nog twee onderdelen: 200m en speerwerpen. De speer wierp ze naar 35.41 (10e) en in de finale van de 200m finisht ze als 6e met een supersnelle tijd: 25.37 sec.
EstafetteGOUD

Anne is dus een bezige atletiekbij: veel trainingen en wedstrijd, maar daarnaast heeft ze gelukkig nog steeds veel tijd voor vriendinnen en feestjes!

Instaweek Anne
Anne geeft het instagram-stokje door aan Mara Evers – social media manager van SPRINT en brein achter deze insta-blog – ze geeft de volgers een kijkje in o.a. de online keuken. Volg haar twee weken via de app [@av.sprint] of ga naar instagram.com/av.sprint.

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden