Wijksportcoaches sluiten het jaar af met zaalvoetbaltoernooi

Foto: Breda Actief

De wijksportcoaches van Breda Actief sluiten het jaar sportief af met een zaalvoetbaltoernooi. Dit vindt plaats op vrijdag 28 december in Sportcentrum Breda. Jongeren vanaf 12 jaar gaan met elkaar de strijd aan in zelf samengestelde teams.

“Na het succes van vorig jaar wordt het dit jaar nog beter! We hebben de leeftijdscategorieën opgedeeld, waardoor de wachttijd tussen de wedstrijden korter is. Ook komen er weer een aantal teams uit Tilburg voor wat extra uitdaging. Super tof als alle jongeren van de wijkactiviteiten het jaar samen af sluiten. Daarbij is sportiviteit tussen kerst en oud en nieuw altijd goed toch?!” Lacht sportcoach Jaap.

Spelregels

Het zaalvoetbaltoernooi vindt plaats in Sportcentrum Breda, Topaasstraat 13. Jongeren van 12 tot en met 15 jaar mogen strijden van 11.00 tot 14.00 uur. Van 14.30 tot 17.30 uur is het de beurt aan de leeftijdscategorie 16 jaar en ouder. Het veld en de goals zijn iets kleiner dan bij officieel zaalvoetbal, daarom wordt er 4 tegen 4 gespeeld. Er mogen extra wisselspelers ingeschreven worden. Het team is zelf verantwoordelijk voor het wisselen van de spelers.

Aanmelden

Ieder team betaalt bij binnenkomst 10 euro voor deelname. Inschrijven kan bij sportcoach Jaap via [email protected] of 06 – 42 04 51 14. Contacteer dezelfde gegevens voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden