1e Obstacle Run By Night!

Foto: LC By Berrys

Een sportieve en leuke run tussen de kerstdagen en de jaarwisseling? De 1e Obstacle Run By Night wordt gehouden op vrijdagavond 28 december.

Vorig jaar was de laatste editie van de Night Run Breda. De opvolger hiervan is deze super leuke, uitdagende funloop voor jong en oud.

Starten bij Sprint

We starten zoals altijd bij het geweldige clubhuis van AV Sprint maar dit maal loop je niet alleen in het donker maar krijg je ook nog te maken met simpele, verrassende en uitdagende obstakels. De ronde die wordt gelopen is ongeveer 4 kilometer. Je kunt deze ronde 1 maal lopen of maximaal 2 maal. Tijdens de loop kom je in het donker de obstakels tegen die verlicht zullen zijn met bijzonder lampen. Uiteraard staat veiligheid voorop daarom is het een funloop en is er geen tijdsregistratie.

Je bent welkom vanaf 18.00 uur. Bij Sprint is het mogelijk je last minute in te schrijven of bij LC by Berry’s op de Haagdijk.

Details obstacle run

  • Start is om 19.00 uur
  • Locatie is AV Sprint Dr Schaepmanslaan
  • Inschrijfgeld is € 15,00 (inclusief medaille en ledbandje)

Na de loop bestaat er de gelegenheid om onder het genot van een drankje nog lekker na te kaarten over de loop en over het jaar 2018.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden